Äänestä Kaikki hyvä on parasta jaettuna -tuen saajaa 11.-25.4.

Arvoisat ystävät! Nyt teillä on erinomainen mahdollisuus auttaa perinteikästä seuraamme. Olemme yksi 37 seurasta ja yhdistyksestä, jotka pääsivät OP Kymenlaakson Kaikki hyvä on parasta jaettuna -äänestykseen! Kolme eniten ääniä saanutta hakijaa saavat 7 000, 5 000 ja 3 000 euron tuet. Kaikki OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaat pääsevät äänestämään.Tänä haastavana aikana kaikki tuki on tarpeen ja tervetullutta. Äänestämällä meitä tuet lasten matalankynnyksen liikuntaa. Tutustu tarkemmin hakemukseemme OP Kymenlaakson sivuilla.

Anna äänesi OP-mobiilissa 11.-25.4.2021:Kirjaudu OP-mobiiliin > Muut > Omistajaedut > Edut ja tapahtumat > OP Kymenlaaksohttps://www.op.fi/…/op-kymenlaakso/parasta-jaettuna-aanestys

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *