Junioripäällikkö

Summan Ponnistus nimesi 23.3 pesäpallosta vastaavaksi Junioripäälliköksi Juho Hyvösen. Juholla on omaa pelaajataustaa Summan Ponnistuksesta ja hänet tullaan näkemään myös kaudella 2016 SuPo:n miesten maakuntasarjajoukkueessa. Juho suoritti kolmen muun Ponnistuksen valmentajan kanssa viime talvena PML-tutkinnon ja on motivoitunut kouluttautumaan lisää.

-Summan Ponnistuksen junioripäällikön tehtäviä:

-Yhteyshenkilönä seuran ja juniorijoukkueiden välillä

-Yhteyshenkilönä pesäpalloliittoon

-Laatii peli- ja käytössäännöt seuran junioritoimintaan

-Toiminnan ja harjoitusten suunnittelu yhdessä valmentajien kanssa ja toteutuksen    valvonta

– Välinehankintojen koordinointi

-Raportointi seuran johtokunnalle

 

 

Juho

 

 

Junioripäällikön tervehdys,

Kevät tekee tuloaan ja Pirttilään päästään harjoittelemaan huhtikuun aikana. Mennyt talvi oli ensimmäinen vuosiin, kun SuPon juniorit ovat harjoitelleet läpi talven. Harjoituksia on ollut kolme kertaa viikossa, Summan koululla harjoiteltu räpylän kanssa lajinomaisia pelejä. Viikonloppuisin lapset ovat päässeet Pirttilään lyömään talveksi hankittuihin lyöntiverkkoihin. Lyöntiharjoitukset ovat olleet suosittuja, kiitos aktiivisten vanhempien. SuPo on jälleen mukana kesällä 2016 Haminan energian pesäpallokoulussa. Pirttilän lisäksi SuPon valmentajat vetävät myös Neuvottaman koulun kentällä pesäpallokoulun. Pesäpallokoulun lisäksi harjoitukset jatkuvat Pirttilän kentällä läpi kesän.

Lähitulevaisuuden tähtäin on suunnattu 2017 Haminassa järjestettävään naperoleiriin, jonne Summasta on tarkoitus saada tyttöjen ja poikien sarjaan vähintään yksi joukkue. Kaikki uudet harrastajat ovat tervetulleita lajin pariin, ottakaa rohkeasti yhteyttä:

Yhteystiedot:

Juho Hyvönen

junior@summanponnistus.fi

puh. 044-2053516

 

 

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *