Summan Ponnistuksen harrastustoiminta pysähtyy koronaviruksen vuoksi 13.3.2020

Summan Ponnistuksen johtokunta on päättänyt pysäyttää koko Summan Ponnistuksen harrastustoiminnan. Toiminnan keskeytys koskee kaikkia seuran lajien ja toimintojen otteluita, harjoituksia ja tapahtumia.

Keskeytys alkaa välittömästi ja on voimassa toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta.

Tämän päätöksen taustalla on Pesäpalloliiton johtokunnan tekemä päätös perua kaikki Pesäpalloliiton järjestämät tapahtumat 13.3. alkaen maaliskuun loppuun saakka ja alueemme muiden liikuntaseurojen päätökset omien toimintojensa keskeytyksistä.

Isoimpana tekijänä on kuitenkin seuramme tuntema vastuu omista jäsenistään, vastustajistaan ja kaikista ihmisistä toimintojensa välittömässä ja välillisessä läheisyydessä.

Tässäkin asiassa, kun näytämme yhteisöllisyyttä ja oikeaa esimerkkiä, niin asiat kääntyvät tulevaisuudessa takaisin hyvään normaaliin. Oikeat ohjeet ja käytännöt luettavaksi itselle, sekä omille läheisille kerrottavaksi löytynevät täältä:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19?fbclid=IwAR3uljZx-_5GnnFgKWSCRYjlI8A5L73g6zQVzhFsUopLmLgVJyDh-4-GbWg

Johtokunta

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.